enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi açıldı

Her ilçede birer tane ‘Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfları’ kurmanın hedeflendiği ve öğrencilerin zihinsel becerilerini artırmak ve onlara stratejik düşünce yeteneği kazandırmak için okullarda zeka oyunu sınıfları kurulması düşünülmektedi

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi açıldı
9 Ağustos 2021 19:28
A+
A-

Pınarbaşı Kaymakamı İbrahim GÖKMEN’in girişimleriyle, hayırsever vatandaş Nihat YILDIRIM tarafından Gümüşgün Ortaokuluna yaptırılan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Kaymakam İbrahim GÖKMEN, hayırsever işadamımızın oğlu Furkan YILDIRIM ve gelini Büşra YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan PİRCİ, Şube ve Okul Müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi açıldı

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesinin amacı nedir

Her ilçede birer tane ‘Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfları’ kurmanın hedeflendiği ve öğrencilerin zihinsel becerilerini artırmak ve onlara stratejik düşünce yeteneği kazandırmak için okullarda zeka oyunu sınıfları kurulması düşünülmektedir. Şu ana kadar bazı ilçelerde açılan ve içinde çeşitli zeka oyunu bulunduran sınıflardan öğrenciler bireysel olarak, grup halinde veya öğretmenlerinin eşliğinde faydalanabilmektedir. Tüm kademelerde öğrencilerin zeka oyunları ile kendi potansiyellerinin farkına varabilmelerini, kendilerini gerçekleştirmelerini ve bu sayede de ilimiz genelinde akademik başarıyı artırmayı hedeflemektedir. Kurulan Zeka Oyunu Sınıfları ile öğrenciler işlem ve strateji gücünü geliştirecek oyunlar oynayarak; sözel ve görsel zekaları artması sağlanması düşünülmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.