enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ahududunun Sağılğa Faydaları Nelerdir? (Sizin İçin Çok İyi Olmasının 5 Sebebi)

Ahududu, ister taze olsun, ister dondurulmuş olsun, vücudumuz için sağlıklı bir meyvedir.

Ahududunun Sağılğa Faydaları Nelerdir? (Sizin İçin Çok İyi Olmasının 5 Sebebi)
30 Ağustos 2022 13:56
A+
A-

Ahududu çok fazla vitamin içerir

Bir fincan ahududu, bağışıklığı ve cilt sağlığını destekleyen ve kolajen üretimine yardımcı olan C vitamini için minimum günlük hedefin %50’sinden fazlasını sağlar. Ahududu ayrıca her ikisi de kemik sağlığında rol oynayan manganez ve K vitamini içerir. Ve daha az miktarda E vitamini, B vitamini, magnezyum, bakır, demir ve potasyum sağlarlar.

Şekerleri Düşük

Ahududu aynı zamanda en düşük şekerli meyvelerden biridir, bir orta boy elmada yaklaşık 20 gram ile karşı karşıya, fincan başına 5 gramdır. Bu, onları genel şeker alımını en aza indirmek isteyenlere tercih etmek için harika bir seçenek sunar.

Yaşlanma mücadeleleri açısından zengindirler

Ahududu santralleri güçlüdür. Bu hastalıklardan korunma, daha düşük düzeyde, kanser, ve kalp hastasıdır. Ahududu antioksidanları ayrıca erken yaştanın bir tetikleyicisi olan konusunda yardımcı olur. Ahudududaki doğal koruyucu yardımcı maddeler ayrıca daha iyi bir DNA yardımı ve yardımını teşvik eden enzimleri bloke etme ile ilgilidir.

Sizi kanserden koruyabilirler

Ahududu antioksidanları ve anti-inflamatuarları, kanser üremesini azaltarak kanserden korunma ile ilgili. ahudududakikitanninler gibi bitkisel besinlerin, apoptoz veya programlanmış kesin çizilen çizilebilir kısa sürede aşındırmaya gerçekten yardımda bulunma gibi.

Ahududu lif açısından yüksek bir besindir.

Bir fincan ahududu, günlük minimum diyetin biri olan bir 8 gram lifi içerir. Bu yüksek yaşamda, ömründen bir parça kıyafetten 7 grama kadar kullanılamaz. Bu lif, ayrıcak için tüm geçişlerde, ilerlemei aşamaarak kan şekerini azaltıcı ve iyi geçiş özelliği. Ahu lifi temizleme terbiyelerinin nedenlerinden olur. hayatta, daha güçlü ve daha olumlu bir ruh hali ile ilgilidir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.