enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2022-2023 Eğitim – Öğretim yılı bugün başlıyor (Haydin Çocuklar Okula)

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı artık başlıyor. Her şeyimiz olan çocuklarımızın okullarına kavuşma zamanı geldi çattı. Hasret bitti. Okullar, sınıflar ve okul bahçeleri artık çocukların sesi, gülücükleri ve yaramazlıkları ile tekrar çınlayacak.

2022-2023 Eğitim – Öğretim yılı bugün başlıyor (Haydin Çocuklar Okula)
12 Eylül 2022 07:09 | Son Güncellenme: 12 Eylül 2022 09:59
A+
A-

Hasret bitti, ders zili yeniden çalıyor ve 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı artık başlıyor.

Yeni Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz …

 

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın İlköğretim Haftası Mesajı

Yarınlarımızın sahipleri öğrencilerimiz, genç nesillerimiz ve  koskoca bir ilim irfan ordusu ile geleceğimize ışık tutacak olan eğitim yolculuğuna  çıkmaya başladığımız bugün;  hedeflerimizi gerçekleştirecek olan  azim ve kararlılığımız  başarılarımızın anahtarı,   bilginin gücü ise  en büyük hazinemiz olacaktır.
Eğitim için teknolojik ve sağlıklı ortamların  sağlandığı  Milli Eğitim camiasında bugün artık daha zeki, daha dinamik ve her alanda dünden daha iddialı  olma zamanıdır.
Öğrenci,  eğitici, veli ve okul yönetiminin özverili çalışmaları gençlerimizin başarısını kat kat arttırmakta, milletimizin, Bakanlığımızın ve devlet kurumlarımızın işbirliği ise ülkemizin uluslararası platformdaki vizyonunu belirlemektedir.

Kastamonu Valisi

Her gün yeni gelişmelerle  planlanan devlet projelerine katkıda bulunan ve  eğitim-öğretime destek veren   tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.
2022-2023 eğitim – öğretim yılının tüm öğrencilerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olması dileklerimle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş eğitim neferlerimizi saygı ve şükranla yad ediyorum.

Kastamonu Hanönü Kaymakamı Tolga Değirmenci’nin 2022-2023 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Tebrik Mesajı

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz, velilerimiz ve eğitim camiasının, büyük emek sarf edecekleri, özverileri ve fedakârlıklarıyla donatacakları yeni bir eğitim ve öğretim yılını daha karşılamanın sevinç ve coşkusunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz.

5-9 Eylül 2022 tarihleri itibariyle anaokulları ve okul öncesi eğitim kurumları ile İlkokul 1.Sınıf öğrencilerimize uyum haftası adı altında yüz yüze eğitim başlamış olmakla birlikte, ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemiz genelinde de, 12 Eylül 2022 Pazartesi itibariyle resmi ve özel tüm okul ve kademelerde genel eğitim uygulaması başlamış olacaktır.

Eğitim yuvası okullarımıza tekrar kavuşmanın derin mutluluğu içinde, ilk adımını atacağımız yeni eğitim-öğretim yılının değerli gençlerimize ve geleceğimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bu sürecin sağlık ve huzur içinde başarılarla tamamlanmasını niyaz ediyorum.

Değerli öğretmenlerimiz;

Varlıklarıyla dünyamıza anlam katan çocuklarımız çok değerlidir. Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, irtibat/iletişim becerileri gelişmiş, sorgulayan, araştıran, sorun çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, cesur ve girişimci bireyler olarak yetiştirmek sizlerin asli görevidir. Canımızdan çok daha kıymetli çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda siz değerli eğitimcilerimize emanet etmekten gurur duyuyor, bu eğitim ve öğretim yılının hep birlikte yeni mutluluklar ve başarılara tanık olunabilecek sağlıklı, huzurlu ve güzel bir yıl olmasını dilerken, bize emanet edilen gençlerimizin daha temiz, daha sağlıklı ve daha güvenli ortamda, gönül rahatlığıyla eğitim alabilmesi amacıyla gecesini gündüzüne katarak çalışan ve büyük bir çaba içinde hummalı bir çalışma temposu sergileyen İlçemizin değerli eğitim kadrosuna da canı gönülden teşekkür ediyor, zihinlerin inşası ve gönüllerin ihyası gibi kutsal bir görevle çıktığımız bu yolculukta, hep birlikte yol kat edeceğimiz eğitimin öncüleri değerli öğretmenlerimize sağlık, afiyet, kolaylıklar ve başarılar diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sevgili öğrencilerimiz;

Bu eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni yeni başarılar tatmanızı arzularken; dersleriniz ve sorumluluklarınız başta olmak üzere sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edinmelisiniz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınız ile sevgi ve saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, azim ve gayretli öğrenciler olarak başarılı bir eğitim yılı geçireceğinize inanıyor, başarılar diliyorum.

Saygıdeğer velilerimiz;

Çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu, etkin ve yönlendirici destekleriniz marifetiyle kıymetli evlatlarınıza sağlayacağınız yaşam rehberliği ve göstereceğiniz alaka onların özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayacağı şüphesiz olmakla birlikte, bu işlevi yaparken okul-aile işbirliği ve koordinasyon esasına dayalı olarak öğretmen ve okul yönetimi ile etkin bir iletişim köprüsü kurmak yerinde olacaktır” dedi.

37 Haber ailesi olarak; 2022-2023 eğitim öğretim yılının Eğitim camiasına, tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diler, sağlıklı ve başarılı bir yıl dileriz.⠀

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.