enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

20 Yıldır “İslami Düzen” ile mi Yönetiliyoruz? (Peki Mücahit Erbakan Olsa Ne Yapardı?)

Saadet Partisini altılı masaya yakıştıramayanlar, CHP ile yapılacak ittifaka karşı çıkanlar elbette olacaktır, nitekim oluyor da… Ancak bu ittifaka karşı çıkarken Erbakan hocamızdan dem vurmak yıllardır Ak Partililerin yaptığı algıya yenik düşmekten başka birşey yapmak değildir.

20 Yıldır “İslami Düzen” ile mi Yönetiliyoruz? (Peki Mücahit Erbakan Olsa Ne Yapardı?)
8 Ekim 2022 22:33 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2022 22:46
A+
A-

Erbakan hocamızın, CHP ile yaptığı koalisyon hükümetinden bahsetmeyeceğim. Erbakan hocamızın bizzat CHP’li bir CUMHURBAŞKANI ADAYINI nasıl ve niye desteklediğinden bahsetmeye çalışacağım.

Kim mi bu isim?

Emekli General ve CHP Milletvekili Muhsin Batur.

Cumhurbaşkanı adayı Muhsin Batur, seçim çalışmaları ve destek için MSP ve Erbakan hocamızı ziyaret ederek destek ister. Erbakan hocamızda gerekli değerlendirmeleri yaptıktan ve Muhsin Batur’dan partisinin ve toplumun endişelerini giderecek sözler aldıktan sonra CHP’li Muhsin Batur’u destekleyeceğinin sözünü verir. Taaa 50 yıl önce. Yani birde eski CHP…

Hatta Muhsin Batur’a; “Sizin partiye, bizim sizi destekleyeceğimizi söyleme yoksa onlar sizi desteklemekten vazgeçerler” der. Birinci turda oylar eksik çıkınca Erbakan hocamız Muhsin Batur’a der ki ” Biz oy pusulalarına işaret koyacağız”. Gerçekten de oy sayımında Erbakan hocamızın belirttiği gibi MSP’lilerin oy verdiği ama kendi partili bir çok vekilin oy vermediği ortaya çıkar.

Demek ki Erbakan hocamız da; GEREKTİĞİNDE ve LÜZUM GÖRDÜĞÜNDE ve ŞARTLARA GÖRE taktiksel olarak CUMHURİYET HALK PARTİLİ BİR ADAYI DESTEKLEMİŞTİR. O kadar!

 

Yine Erbakan hocamız 2007 ve 2011 yılındaki seçimler için tüm muhalif partiler ve CHP ile görüşmüş, mektup veya heyet göndermiş ve Ülkenin gidişatının iyi gitmediğini taaa o günlerden görmüş ve seçim ittifakıyla Ak Partiyi iktidardan uzaklaştırabilmek için gerekli görüşmeler yapmıştır.

Onun için şimdi çıkıp ta yok  Erbakan olsa CHP ile ittifak kurmaz, Yok CHP’li adayı desteklemezdi vb. argümanları öne sürenler bu tarihi gerçekleri neden görmezden geliyorlar anlamak gerçekten de imkansız.!

Tıpkı bu gerçeklere rağmen; Ak Partili kardeşlerimiz gibi “Erbakan’ın Kemiklerini Sızlatıyorsunuz” vb. acitasyonunu oynamaya hiç gerek yoktur.

Yine, 1991 Seçimleri için merhum Alparslan Türkeş ve MÇP ile yapılacak ittifaka karşı çıkanlar olmuş. Erbakan hoca herkesi toplar ve MÇP ile ittifak yapılırsa zarar (şikayet) ve faydaları tek tek tahtaya yazar. Tahtaya 13 Madde fayda 13 Madde zarar yazar. 14.ncü maddeyi söylemelerini ister ama kimse bir şey diyemez. Ve Milli Görüşün liderinin onayı ile ittifak yapılmasına karar verilir ve herkes o kararın arkasında yani liderinin yanında durur.

Yine, Dönemin Milli Görüş temsilcisi Refah Partisi’nin Genel Başkanı Erbakan Hoca, adaletsizliği ortadan kaldırmak için iktidarda olan ANAP Genel Başkanı Turgut Özal’a karşı DSP, SHP, DYP ve diğer muhalefet partilerine ittifak projesi sunmuştu, hatırlatmakta fayda var.

Erbakan hocamız Chp ve Dyp ile koalisyon kurduğunda ve Mçp ile ittifak yaptığında da ikna olmayanlar varmış. O günlerde de Erbakan hocamızdan daha dindar, daha fetvacı, daha akıllı, daha siyasetçi ve daha öngörülü olduğunu düşünenler çıkmış. Peki bunların isimlerini hatırlayan var mı şimdi? Peki ya Erbakan hocamız o sözde dincilere veya o günkü karşı çıkan sözde hoca efendilere uysaydı biz şimdi ne anlatacaktık bu millete?

SANKİ 20 YILDIR İSLAM KANUNLARI İLE YÖNETİLİYORUZ DA!

CHP ile ittifak kurulamaz tezini ortaya koyanları görünce; Sanki Saadet Partisi, CHP ile ittifak kurunca, 20 yıldır Ak Parti tarafından ilmek ilmek kurulan “MUHTEŞEM BİR İSLAMİ DÜZENİ” bir anda elimizden alınıp gidecekmiş gibi hisediyorum şahsen!

Yani 20 Yıllık Ak Parti İktidarında;

* Sanki İSLAM BİRLİĞİ KURULDU’da

* Sanki FAİZSİZ BİR SİSTEM var da

* Sanki HAVUZ SİSTEMİ yürürlükte de

* Sanki D8, D60 oldu da

* Sanki ZİNA YASAKLANDI da

* Sanki ÖNCE AHLAK ve MANEVİYAT ZİRVE YAPTI’ da

* Sanki ADALET VAR’da

* Sanki UYUŞTURUCU KULLANIMI BİTTİ’de

* Sanki GELİR EŞİTLİĞİ SAĞLANDI’da

* Sanki ENFLASYON SIFIR’da

* Sanki ÜRETİM PATLAMIŞ’ta

* Sanki İŞSİZLİK BİTMİŞ’te

* Sanki HALİFE SEÇİLMİŞ’te

* Sanki IRAK TEZKERESİ RET EDİLMİŞ’te

* Sanki GAZZE ÖZGÜR’de

* Sanki KUMAR YASAKLANMIŞ’ta

* Sanki CAMİLER DOLUP TAŞIYOR’da

* Sanki CARİ AÇIK YOK’ta

* Sanki Son 20 Yılda 900 MİLYAR DOLAR FAİZ ÖDEMEDİK’te

* Sanki EĞİTİM SİSTEMİMİZ SAĞLAM’da

* Sanki İÇKİ TÜKETİMİ BİTTİ’de

* Sanki TÜM KAPILARDA RÜŞVET ALANDA VERENDE ME’LUNDUR YAZIYOR’da

* Sanki TV’LER AHLAK SAÇIYOR’da

* Sanki DİNDAR GENÇLİK YETİŞİYOR’da

* Sanki TARIMDA REKOR KIRIYORUZ’da

* Sanki EMEKLİLER MUTLU’da

* Sanki GENÇLER ÜMİTLİ’de

* Sanki KÖYLER DOLUP TAŞTI’da

* Sanki ÜNİVERSİTELER BİRER İSLAM YUVASI’da

* Sanki AİLELER HUZURLU’da

* Sanki BOŞANMALAR BİTTİ’de

* Sanki İSLAM DİNARINA GEÇTİK’te

* Sanki İHL RUHUNU YAKALADIK’taaaa

Saadet Partisi ve Genel Başkanı sayın Temel Karamollaoğlu tüm bu KAZANIMLARI YOK ETMEK için CHP ile İTTİFAK YAPMAYA ÇALIŞIYOR ÖYLE Mİ?

Peki buna kim İnanır?

Peki şimdi ben size soruyorum!

  Saadet Partisi ve sayın Temel Karamollaoğlu; 20 Yıldır Saadet Partisini yok edebilmek için her yolu mübah gören, Saadet Partisinin kazandığı Mardin ve Urfa illeri başta olmak en küçük belde başkanlığını bile zorla transfer eden, Saadet Partisinin hazineden alması gereken cüz-i bir miktarı bile engelleyen, yıllardır belediyelerde çalışan bir tane Saadetli bırakmayan, 28 Şubatçılarla ve fetöyle kol kola girip Erbakan hocamızı yalnızlaştırmaya çalışan, Erbakan hocamız hayatta iken devletin TRT’sine çıkmasına yasak koyan, Irak tezkeresi, Annan planı, Mavi Marmara, Ergenekon vb. tüm politikalarını Erbakan karşıtlığı üzerine oluşturan ve Erbakan hocamıza “Ergenekonun Dinci Ayağı” iftirasını atanlarla mı ittifak yapsın peki!?

Elbette Altılı masayla ilgili endişelerimiz, tereddütlerimiz ve soru işaretlerimiz olacaktır. Olması da gayet normaldir. Ancak bunları dile getirmenin yolu sosyal medya vb. platformlar olmamalıdır.

Hele birde; Ak Partiyi savunan troller ve yandaşlarla “SÖYLEM BİRLİĞİ” içinde olmak hiç olmamalıdır.!!!

Şimdi; Erbakan hocamız hayatta olsaydı altılı masayla hareket eder miydi ve Chp ile ittifak yapar mıydı sorusunun cevabını hepimiz vicdanlarımıza soralım çünkü orası net cevap verir.!

Vesselam

Yorumlar
  1. Saadet Partili dedi ki:

    Kaçırılan nokta o zaman Erbakan yönetimi vardı ve güven veriyordu teşkilata şimdiki Saadet Partisi yönetimi güven vermiyor asıl sorun o !

    1. 37 Haber dedi ki:

      O gün ki Erbakan yönetimi güven vermiyor, yanlış yapıyor, Erbakan’da onlara uyuyor diye eleştirilerde vardı. Tıpkı bugünkü gibi. Onun için endişeler neyse oturup konuşup halledilmesi gerekiyor.

    2. Ahmet Duman dedi ki:

      Kendini kandırmaya devam edeceksin yani.
      Asla Saadet Partisi’ne oy vermediğini/partili olmadığını bildiğimiz halde yalan söylüyorsun.

  2. Gaffaroğlu dedi ki:

    Ajitasyon (acitasyon)…

    1. 37 Haber dedi ki:

      Ajitasyon plaza dil, acitasyon köy dili…