enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun (Muhtarlar Günü Mesajları)

“Başbakanlık genelgesiyle muhtarlarımız için muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm yollarının bulunması amacıyla 19 Ekim günü muhtarlar günü olarak belirlenmiştir. Muhtarlar emin ve güvenilir şahsiyetlerdir. Muhtarlar tüm mahalle halkının temsilcisidir ve milletin iradesini temsil ederler. Muhtarlar devletin şefkatli ve merhametli elidir.”

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun (Muhtarlar Günü Mesajları)
19 Ekim 2023 11:00 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2023 12:22
A+
A-

Kastamonu Haber ekibimiz Muhtarlar Günü mesajlarını sizler için derledi.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın Muhtarlar Günü Mesajı

 Birliğin, beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğini bulduğumuz toplumsal yaşam alanlarımız ile çevresindeki düzenin de kaliteli, huzurlu, sağlıklı şartlarda planlanması  için halk tarafından seçilen muhtarlarımız, bulunduğu mahallelerde ve ilimizde   devletimizin  en yakın temsilcileridir.
Kamu kurumları tarafından planlanan projelerin halkla buluşturulması, hizmetlerin sunulması noktasında etkin ve verimli çalışmalarda bulunan muhtarlarımız, halkımız, milletimiz, devletimiz arasında  güçlü bağlar kurarak geleceği de inşaa etmektedirler.

Ekonomide, bilimde, sanatta, kültürel yaşantımızda çağımızın gerektirdiği gelişmişlik düzeyine ve daha fazlasına ulaşmak için çaba gösteren  bizlerin başarısında,  yaşadığımız  ortamların etkisi tartışılmazdır. Halkın  istek ve taleplerinin belirlenmesi noktasında bizlerle işbirliği ile uyum içerisinde dinamik olarak  çalışan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun Muhtarlar Günü Mesajı

Devletin ilk kapısı olarak 194 yıldır hizmet veren, demokrasimizin mihenk taşlarından olan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde köprü vazifesi de gören muhtarlarımız yaptıkları çalışmalarla takdiri hak etmektedir. Kastamonu Belediyesi olarak muhtarlarımız ile uyum içerisinde mahallelerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bu uyum ve birliktelik neticesinde mahallelerimize önemli kazanımlar sağlamış bulunuyoruz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde yerel demokrasinin mihenk taşı olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimize ve ülkemize hizmet etmiş herkese saygılar sunuyor, ebediyete irtihal edenlere Cenabıhak’tan rahmet diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.