enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü”

15 Temmuz hain darbe girişimin yıldönümü nedeniyle Bozkurt Kaymakamı Tuğçe YILMAZ “ 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı.

“15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü”
14 Temmuz 2021 17:03 | Son Güncellenme: 14 Temmuz 2021 17:13
A+
A-

Kaymakam Tuğçe Yılmaz yayınladığı mesajında;

15 Temmuz 2016 günü Ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı, sokaklara çıkan aziz milletimiz, yurdun dört bir köşesinde tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimi vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canı pahasına engelleyerek ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır.

Anayasal düzenimizi, temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik darbe teşebbüsüne, geçit vermeyen aziz milletimiz, günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, darbecilere geçit verilmeyeceğini, vatanın bölünmeyeceğini, bayrağın inmeyeceğini, bu topraklarda ezanın dinmeyeceğini ve demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Bu düşüncelerle; Vatanımız, Bayrağımız ve değerlerimiz için canla başla mücadele ederken şehit düşen tüm Şehitlerimizi rahmetle, Kahraman Gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nü en içten dileklerimle kutluyorum. dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.