enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

1. Tosya Doğa Sporları Kültür ve Sanat Festivali Start Aldı

Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Tosya Doğa Sporları Kültür ve Sanat Festivalinin açılış ve 1. Gün etkinlik programı Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın katılımı ile başlatıldı.

1. Tosya Doğa Sporları Kültür ve Sanat Festivali Start Aldı
22 Haziran 2022 19:19
A+
A-

1. Tosya Doğa Sporları Kültür ve Sanat Festivali Start için yapılan program açılış konuşmaları ile başladı.

Kastamonu Valisi Avni Çakır; “Kastamonu’nun tüm ilçeleri ile birlikte ülkemizin doğa turizminin en önemli merkezlerinden birisi olduğunu, Tosya Belediyesince düzenlenen etkinlikte bunlardan bir kısmına şahitlik edileceğini ve Tosya ilçemiz sadece ahşap kapı endüstrisinde değil turizm de de bölgesinin yıldızı olacağını ifade etti. Vali Çakır programa katılanlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programda, İlçe Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, İlçe Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Kamu kurum amirleri ve doğaseverler yer aldı.

Beş gün sürecek olan 1. Tosya Doğa Sporları Kültür ve Sanat Festivalinde;

22 Haziran Çarşamba

Kamp alanına yerleşme, Cumhuriyet Meydanı’ndan Offroad araçları ile Hacet Tepesi Yürüyüşü, Berçin Yaylasında buluşma ve zirve yürüyüşü, Zirve tırmanışı sonrası Offroad araçlarının Karataş Yaylası ve Sarmalı Gölü güzergahından kamp alanına dönüşü yer alacak.

23 Haziran Perşembe programında;

Kösen Göleti’nde kano yarışmaları ( Bot gezisi ve göl kanosu), Sucuk Partisi, Canlı Müzik Etkinliği,

24 Haziran Cuma ise ;

Devrez Çayı rafting etkinliği ( Sevinçören Köyü – Yukarı Dikmen Köyü), Gavur Kayası Tırmanışı, yemek ikramı ile devam edecek.

Festivalin son günü olan 25 Haziran Cumartesi Günü;

Kamp alanından bisiklet turunun başlaması ve Cumhuriyet Meydanına varış, Uluslararası Halk Oyunları Gösterileri ve konser ile son bulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.