enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Zafer Partisi Muhalefetin Kalabalığını Dağıtmak için Mızıka mı Çalıyor? (İşte Mücahit Erbakan’dan Mızıka Anektodu)

Hatırladığım kadarıyla Cennet mekan Prof. Dr. Necmeddin Erbakan anlatmıştı. 1950 yılında İstanbul Üniversitesinde okurken bir sıkıntı çıkmış ve olaylar büyümüş. Öğrencilerde yönetimi protesto için karar almışlar.

Zafer Partisi Muhalefetin Kalabalığını Dağıtmak için Mızıka mı Çalıyor? (İşte Mücahit Erbakan’dan Mızıka Anektodu)
19 Mayıs 2022 09:11 | Son Güncellenme: 7 Temmuz 2022 11:57
A+
A-

Çalışmalar sonucunda üniversite bahçesine büyük bir kalabalık toplanmış. Tüm hazırlıklar yapılmış artık konuşmalara geçilip sorunlar için eylem yapılıp talepler gündeme getirilecekmiş.

İşte tam o sırada Üniversite yönetimi tarafından daha önceden ayarlanan bir mızıka /bando takımı toplanan öğrencilerin arasından mızıka/bando çalarak geçmeye başlamıııış…

Protesto için toplanan öğrenciler mızıka/bando takımının geçmesini beklerken kulaklarına hoş gelen mızıka sesleri ile narkozlandıklarının farkına bile varamamışlar.

Kalabalığın arasından geçen mızıka/bando takımı hem çalıyor hem de rap rap geçiş yapıyormuş… Neyse mızıka/bando takımı aradan geçişi tamamlanınca protestolarına dönmek isteyen eylemci gruplar birde bakmışlar ki bahçede protesto için toplanan öğrencilerin çoğu mızıka/bando takımının arkasına takılmışlar ve rap rap onların arkasından gitmişler. Toplantı Üniversite yönetiminin planladığı şekilde amacına ulaşmadan dağılıvermiiiş.

HER MIZIKA ÇALANIN PEŞİNE TAKILMAYIN

Muhalefete muhalefet için ortaya çıkan bazı partilerin son zamanlardaki durumunu işte ben bu mızıka/bando takımına benzetiyorum. İktidarı protesto için bilenen, ekonomik sıkıntılardan bunalan, artık tenceresi kaynamayan ve Ak Partiden ümidi kesip artık protesto edecek insanlar tam MİLLET İTTİFAKI için toplanmaya başlamışken işte o kalabalağın arasına dalan İYİ Partiden kopan Zafer Partisi, CHP’den kopan Memleket Partisi, SAADET Partisinden kopan YRP vb. partiler sanki iktidarı protesto ediyorlar havası vererek Millet İttifakında toplanmaya başlayan kalabalığın içinden geçerek nefislere hoş gelen değişik türden mızıka/bando müziklerini çalarak toplanan kalabalığj bölüp kendi peşlerinden götürmeye çalışıyorlar. Tıpkı İstanbul Üniversitesinde olduğu gibi, yönetime karşı toplanan kalabalığı dağıtmak ve gündeminden uzaklaştırmak için çalan mızıka/bando takımı gibi…

Örneğin: Zafer Partisi ekonomik sıkıntılar sebebiyle had safhaya ulaşan ve hükümetin baştan sona yanlış bir politika uyguladığı Suriyeliler konusunu “ırkçılık” üzerine oturtarak aslında bunu kendisi farklı dillendiriyor ama kamuoyunda “ırkçılık” üzerine kurulan senaryo işine geldiği ve kendisini gündemde tuttuğu için bu fırsatı değerlendirmek istediği de apaçık belli oluyor.

Önce sayın Mansur Yavaş’ı CB adayı gösterek kulağa hoş gelen mızıkayı çalarak başlayan sayın Ümit Özdağ daha sonra da İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun bilerek veya bilmeyerek yaptığı gollük asisti de gole çevirerek ilk etapta istenileni kat be kat başarmış oldu. Birde sayın Muharrem İnce’nin yandaş kanalların tüm desteğine rağmen başaramadığını düşünürsek…

Aynı İçişleri bakanı Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener’e de ağır ithamlarda bulunmuştu ama bu iki lider “Çık dışarıya Süleyman” “Bekle Beni Soylu” vb. sözlerle bakanı sokak kavgasına davet etmemişlerdi. Çoğu insanın nefsini okşayan bu tür davranışlarla bir ülke yönetilebilir mi sizce? Zaten 20 yıldır gösterişten ve hamasetten çekmedik mi biz?

Burası bir KABİLE ülkesi mi yoksa Türkiye Cumhuriyeti Devleti mi?

Gerçi İbrahim Tatlıses konserleri ve döner dağıtarak % 7 oy alan bir Genç parti gerçeği varken hiç kimse Zafer Partisini yüzde 5-7 oy alamaz diye iddia edemez herhalde…

Bırakın birine sormayı sayın Ümit Özdağ’a Hakkari ve Şırnak il başkanın kim diye sorsak bilemez herhalde, belki de henüz yoktur da…

Sakın çıkıpta iktidarı en fazla sayın Ümit Özdağ eleştiriyor tezini sunmayın bana…

Sayın Numan Kurtulmuş, sayın Süleyman Soylu, sayın Tuğrul Türkeş ve hatta sayın İsmail Koncuk’ta Ak Partiyi ve hükümeti çok ama çok eleştiriyorlardı.

Bazen nikah kıymak için hülle gerekiyor işte anlayın artık..

Sayın Süleyman Soylu ile düelloya girerek gündeme gelen sayın Ümit Özdağ artık bir gün sayın Ali Babacan’a, bir gün sayın Ahmet Davutoğlu’na, bir gün sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na muhalefetlik ederek iktidara dolaylı desteğini vermiş olmuyor mu sizce?

Zafer Partisinin ırkçı Suriye politikasından ve içişleri bakanı ile düellosundan başka bir politikasını hatırlayan var mı Allah aşkına…

Her şeyiyle CHP’ni eleştireceksin ama altı lider istişarelerle süreci yürütürken sen çıkıp CHP’li Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı CB adayı göstereceksin.

Vay be!

Bu olabilecek bir şey mi? Kendine güveniyorsan çıkıp sen aday olursun olur biter. Veya Millet İttifakı kimi aday gösterirse göstersin biz onu destekleyeceğiz dersiniz bizde samimiyetinizi görmüş oluruz.

Ne yani Cumhur ittifakında görünen BBP çıkıpta bizim adayımız Süleyman Soylu’dur dese bu ahlaki olur mu sizce?


Esen rüzgara göre ve muhalefete muhalefet etmek için politika geliştiren siyasi partilerin bir seçimlik ömrü olacaktır. Birinci turda Cumhur ittifakından giden oyların Millet ittifakına gitmemesi için ve bir kısımda Millet ittifakından oy devşirmek için mücadele eden bu partilerin asıl niyetleri Cumhurbaşkanlığı ikinci turunda net olarak belli olacaktır zaten..

 

Zafer Partisinin kurucularından ve genel başkan yardımcısı İsmail Koncuk’un Ak Partiye katılması tesadüf olamaz herhalde…

Ne olur dikkatli olalım. Nefsinize hoş gelen her söze, eleştiriye, vaatlere kanmayınız. Yok ikinci turda ehveni şer miş yok adayımız Mansur Yavaş’mış sözlerine kanmayınız.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu saatten sonra gaza ve dolduruşlara gelmeyelim artık.! Nefse hoş gelen mızıka ve bando çalanların peşine takılmayalım lütfen..!

Vesselam

Yorumlar
  1. Mahmut Aydın Akdemir dedi ki:

    Ümit Özdağ’ın babasında 27 mayısçılardan ve eski MHP millet vekilidir yani ihtilalcılık ve dışa bağımlılık aile kültürü