enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Sinema ve Dizi Sanatçısı Hemşehrimiz Ceyhun Mengiroğlu Kimdir

Sinema ve Dizi Sanatçısı Hemşehrimiz Ceyhun Mengiroğlu Kimdir
30 Kasım 2021 10:14
A+
A-

Kastamonulu Sanatçılar

Sinema ve Dizi Sanatçısı Hemşehrimiz Ceyhun Mengiroğlu 5 Aralık 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu aslen Kastamonulu hemşehrimizdir.

Annesinin kızlık soyadını kullanan genç oyuncunun gerçek soyadı ise Kebapçı’dır. Hemşehrimiz Ceyhun Mengiroğlu’nun babası tamda Gastronomi şehri Kastamonu‘ya uygun olarak dünyaca ünlü bir yemek ustasıdır.

Babası Dünya mutfağı konusunda ünlü bir şef olan Ceyhun Mengirlioğlu Turizm ve Otelcilik mezunudur. Turizm seçmesinde örnek aldığı babasıyla aynı sektörde bir süre çalışmıştır. Daha önce pek çok restoranda komi olarak çalışan genç oyuncunun keşfi 2008 yılında çalıştığı yere gelen bir reklamcı aracılığı ile olmuştur.

“İş hayatının kapitalistliği beni çok çekmedi. Sisteme uygun bir adam olmadığımı fark ettim.”

Reklamcının teşviki ile modelliğe yönelen oyuncu fiziğinin avantajlarından da faydalanarak podyumlarda uzun süre yer aldı. İlk deneyimini Dubai’de yaşadı ve daha sonra pek çok ünlü modacının defilelerinde yer aldı. Kliplerde de yer alan Mengiroğlu ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında tattı.

 

2015 yılında Adı Mutluluk ile ekranlara adım attı.

FOX TV’nin sevilen dizilerinden olan Adı Mutlulukta Eren karakteriyle yer alan oyuncunun yıldızı kısa sürede parladı. Oyunculuk yeteneğini bu kanıtlayan oyuncu daha sonra Paramparça dizisinin kadrosuna dâhil oldu.

2017 yaz dizilerinden Rüya ilk başrol deneyimini yaşıyor.

Yaz döneminin sevilen dizileri arasına giren “Rüya”da Hazal Filiz Küçükköse ile başrolleri paylaşan Ceyhun Mengirlioğlu dizide “Bulut Giray” karakterine hayat vermektedir.

Rol Aldığı Diziler;

Rüya

Paramparça

Adı Mutlulu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.