enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Anlamlı, Resimli, Özel ve Sözlü 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajları

30 Ağustos zulme, işgale, esarete, teslimiyete karşı Türk milletinin topyekün haykırışı, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı, özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığın göstergesi ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun mihenk taşıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Anlamlı, Resimli, Özel ve Sözlü 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajları
29 Ağustos 2023 13:10 | Son Güncellenme: 29 Ağustos 2023 13:26
A+
A-
Anlamlı, Resimli, Kısa, Orjinal, Özel ve Sözlü 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajlarını Kastamonu Haber ekibimiz sizler için araştırıp derledi

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

   Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın Başkomutanlığında, Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 99. Yılını bayram olarak kutlamanın onur ve heyecanını yaşıyoruz.
   30 Ağustos Zaferi, bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen önemli bir askeri başarı olmanın yanında; Milletimizin sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.

Bu görkemli zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve tazimle anıyor; aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı‘nı içtenlikle kutluyorum.

 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

‘Zafer, zafer benimdir diyebilenindir.’’ Mustafa Kemal Atatürk
Tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

İstiklal Harbimizin Zaferiyle sonuçlanan tarihi kahramanlık destanı, bizim milli şuur ve vazife duygusuyla geleceğe taşıyacağımız güzide bir mirasımızdır. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk’ün nasıl bir stratejik deha olduğunu bu az bilinen futbol müsabakası ile bir kez daha hatırlatmak istedik. Saygı ve minnet ile anıyoruz.

 

Milletimizin kendisine ömür biçen emperyalist niyetleri kursaklarda bıraktığı ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu açtığı tarihimizin en kritik dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

Siyasi bağımsızlığımızın simgesi 30 Ağustos’un 99. yıl dönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

 

 

Milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen kazandığı bu zaferle 1071 Malazgirt’te bize yurt kılınan bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescil eden 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

 

 

30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u tüm Türkiye olarak coşkuyla kutluyoruz, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

26 Ağustostan 30 Ağustosa 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

“30 Ağustos Zafer Bayramımız” Kutlu Olsun.

 

 

Büyük Taarruz 100 yıl önce 26 Ağustos sabahı başlamıştı. Zafer Haftası, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlu olsun!

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Haftası kutlu olsun.
Bir ulusun yeniden doğuşu ve bugünlere ulaşmasını anlayarak ve özümseyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimize saygı ve minnetlerimizi sunarız.

 

 

98 yıl önce bu mukaddes vatanı ebedi yurt yapan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

“Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım. Çocukluğumdan bugüne kadar ailevî, hususî ve resmî hayatımın her safhasını yakından bilenlere bu aşkım malumdur. Bence bir millete şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin özgürlük ve bağımsızlığına sahip olmasıyla kaimdir. Ben şahsen bu saydığım vasıflara, çok ehemmiyet veririm. Ve bu vasıfların kendimde mevcut olduğunu iddia edebilmek için milletimin de aynı vasıfları taşımasını esas şart bilirim. Ben yaşayabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. Bu sebeple milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir. Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset münasebetlerini büyük bir hassasiyetle takdir ederim. Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgeçinceye kadar, amansız düşmanıyım” (NUTUK 1919)

 

Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir. (Mustafa Kemal ATATÜRK) 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

 

Ne denebilir ki!
bittiği yerden filizlenen ülkemin yok edilmemesi için aynı ruhla mücadeleye devam edilmeli.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

 

Zor zamanlar güçlü insanlar, güçlü insanlar kolay zamanlar yaratır.
Kolay zamanlar zayıf insanları, zayıf insanlar da zor günleri yaratır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.