enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonusporu Somada da Yine Kaptanı Kurtardı 1-1

TFF 2. Lig kırmızı grup 26. haftasında, GMG Kastamonuspor, Somaspor ile Soma Atatürk stadında karşı karşıya geldi.
Kastamonusporda içeride ve dışarıda puan kayıpları devam ediyor.

GMG Kastamonusporu Somada da Yine Kaptanı Kurtardı 1-1
18 Şubat 2024 16:09
A+
A-

  GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, bu önemli mücadeleye; Abdullah Yiğiter, Erhan Kartal, M.Alptekin Çaylı, Oğuz Yılmaz, Yalçın Kılınç, Timur Temeltaş, İsmail Güven,, Behlül Aydın, İlyas Kubilay Yılmaz, Yusuf Türk ve Muhammet Arslantaş ilk 11’i ile başladı. Kulübede; Samet Karabatak, M.Berkan Aydeniz, Yiğitali Bayrak, Ramazan Keskin, Umut Erdem, Erkan Reşmen, Ali Akkuş, Abdülaziz Solmaz, ve Samet Ali Kaya’dan oluşan yedekler oturdu.

Karşılaşmaya orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Karşılıklı ataklardan sonuç alamayan her iki takımdan ev sahibi Somaspor karşılaşmanın ilk devresinin uzatma dakikalarında Hakan Öztürk ile bulduğu golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla kapamış oldu.

İkinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlayan GMG Kastamonuspor’da; Behlül Aydın, Timur Temeltaş ve Muhammet Arslantaş oyundan çıkarken, yerlerine Samet Kaya, Erkan Reşmen ve Abdülaziz Solmaz oyuna dahil oldular.

Beraberlik golü için yüklenen GMG Kastamonuspor, arzuladığı gole uzatma dakikalarında gemisini kurtaran kaptan Abdülaziz Solmaz ile beraberliği yakaladı.

Saha ve zeminin gayet iyi olduğu mücadelede kalecimiz Abdullah Yiğiter çok önemli kurtarışlar yaparak, son dakikada alınan bir puanda önemli bir rol oynadı.

Karşılaşmada karşılık atılan gollerle 1-1 berabere bitti. Kastamonuspor bu beraberlikle puanını 49 yaptı ve 3.ncü sıraya geriledi. GMG Kastamonuspor son 3 haftadır sadece 2 puan, ikinci yarıda ise sadece 6 puan alabildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.