enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Lider Kastamonuspor’dan 4 te Dört: GMG Kastamonuspor İnegölsporu da Devirdi 2-0

İkinci lig Kırmızı grupta lige fırtına gibi başlayan ve oynadığı 3 maçıda kazanarak grupta lider olan GMG Kastamonuspor, dördüncü maçında kendi saha ve seyircisi önünde Bursa İnegölspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz İnegölsporu net bir skorla yenerek liderliğe devam dedi.

Lider Kastamonuspor’dan 4 te Dört: GMG Kastamonuspor İnegölsporu da Devirdi 2-0
17 Eylül 2023 18:04 | Son Güncellenme: 17 Eylül 2023 18:05
A+
A-

GMG Kastamonuspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Levent Eriş, İnegölspor karşısına; 21 ABDULLAH YIĞİTER, 40 M. BERKAN AYDENİZ, 10 M. ALPTEKİN ÇAYLI, RAMAZAN KESKİN, 88 YALÇIN KILINÇ, 15 OĞUZ YILMAZ, 41 YİĞİTALİ BAYRAK, 8 İSMAİL GÜVEN, 14 İLYAS KUBİLAY YAVUZ, 11 YUSUF TÜRK, 9 OKAN EKEN ilk 11’ile çıktı. Karşılaşmayla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimiz hazırladı.

Karşılaşmaya istekli ve arzulu başlayan temsilcimiz GMG Kastamonuspor 27.nci dakikada, geçen haftanın son dakika galibiyeti getren golü atan Yusuf Türk’ün, kullandığımız köşe vuruşundan gelen topu kafayla attığı golle 1-0 öne geçti.

31.nci dakikada golcü oyuncusu Okan Eken’in golüyle farkı ikiye çıkaran temsilcimiz iyice rahatlamış oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 üstünlüğümüz ile biterken, ilk yarıda İsmail Güven ve Mustafa Berkan Aydeniz sarı kart gören oyuncularımız oldu.

İkinci yarıda ilk golümüzü atan Yusuf Türk, İlyas Kubilay Yavuz, Mustafa Alptekin Çaylı, İsmail Güven ve Yiğit Ali Bayrak oyundan çıkarken, yerlerine Zahit Fındık, Ali Akkuş, Şaban Özel, Yasin Başaytaç ve Efe Mustafa Çetin oyuna dahil oldular.

İkinci yarıda Yasin Başaytaç ve Oğuz Yılmaz sarı kart gören oyuncularımız oldu.

İkinci yarıda vasat bir oyun ortaya koyan her iki takım gol atmaya muavfak olamayınca, karşılaşma ilk yarıda atılan iki golle, Lider GMG Kastamonuspor’un 2-0 üstünlüğü ile bitmiş oldu.

GMG Kastamonuspor oynadığı 4 haftada aldığı 4 galibiyetle, Somasporun puan kaybetmesiyle artık puan farkıyla liderliğini perçinlemiş oldu. Temsilcimiz GMG Kastamonuspor 5.nci hafta karşılaşmasında deplasmanda Iğdır Futbol kulübüyle karşılaşacak.

Lider GMG Kastamonusporumuza başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.