enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor İskenderunsporu Ağırlıyor (MAÇTA CANLI YAYIN OLACAK MI?)

TFF 2. Lig Kırmızı grup 31.nci hafta karşılamasında son haftaların başarılı takımı GMG Kastamonuspor İskenderunsporu Gazi stadında ağırlayacak.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor İskenderunsporu Ağırlıyor (MAÇTA CANLI YAYIN OLACAK MI?)
8 Nisan 2023 06:14
A+
A-

Geçen hafta liderlik mücadelesi veren Vanspor ile deplasmanda başa baş mücadele ederek berabere kalan GMG Kastamonuspor bu hafta kendi seyircisi önünde yine grubumuzda zirve mücadelesi veren 59 Puanlı İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek.

GOLCÜ ERGİN KELEŞ ZİRVEDE

TFF 2.Lig Kırmızı grupta GMG Kastamonusporumuzun tecrübeli futbolcusu Ergin Keleş oynadığı oyun ve attığı gollerle öne çıkıyor. Attığı 12 gol ile gol krallığında ikinci sırada yer alan tecrübeli futbolcu gol krallığına göz dikmiş durumda..

HAKEM ORDU BÖLGESİNDEN

Pazar (Yarın) Kastamonu Gazi stadında Gazi stadında oynanacak İskenderunspor karşılaşması saat 15:00 da başlayacak. Karşılaşmayı Ordu bölgesinde B klasman hakemi Adem Cinek yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine Ordu’dan Metin Yalçın ve Rize’den İsmail Ertunç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise yine Rize bölgesinden Sinan Dereci.


TEKNİK DİREKTÖR LEVENT ERİŞ: ZOR BİR MAÇ OLACAK

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş bugün İsmail Dikmenli Tesisleri’nde maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Sakin ve sabırlı oynamamız her hafta üzerine koyarak gitmemiz çok önemli. Takım birlikteliğini çok iyi yansıtan bir ekip olduk. Görev verdiğimiz her arkadaşımız görevlerini en iyi şekilde yerine getirdi. Oyuncu grubumuzun şehre inancını geri getirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Bazı oyuncularımızın bugünkü oyununu yakalaması zamanla oldu. İnanıyorum ki çok daha iyi duruma gelecekler. Koro kor mücadelenin içerisinde olacaklar. Olmazsa şampiyonluğa yürüyecek takımın içerisinde olamazlar.

14 Nisan’da altyapıdan gelen oyuncularımıza da kontrat imzalatacağız. Çünkü 6 ay takımda kalmaları gerektiği için bu tarihten önce sözleşme imzalatamıyoruz. Bu tarihten sonra 2-3 tane oyuncumuzu da takımda görecekler. Bu gençlerimizden çok ümitliyim dedi.

Levent Eriş; Bütün formasyonlara hazırlıklı olmalıyız. Benim yalnızca A planım yoktur. Maç içerisinde değişikliğe giden bir teknik adamım. Takımın menfaati için 3’lüyede, 5’liyede, 4’lüyede hazırlıklı olmalıyız. Oyuncularıma vermediğim hiçbir şeyi istemem.

İYİ BİR KASTAMONUSPOR GELİYOR

Bu hafta İskenderun maçı var. Asrın felaketini yaşayan şehirlerimizden biri olan İskenderun’un lige devam ediyorlar. Zor bir maç olacak. İyi oyunculardan kurulu bir kadroları var. Biz iyi bir takım olmaya, iyi oyun oynamaya başladık. İskenderun takımının şampiyonluğa oynaması onlar için önemli olabilir. Ama biz kamuoyuna ‘Biz geliyoruz’ mesajı vermek istiyoruz.

Kastamonuspor vs İskenderunspor Maçında CANLI YAYIN OLACAK MI?

GMG Kastamonuspor ile İskenderunspor arasındaki TFF 2. Lig maçında, yayıncı kuruluşla ilgili sıkıntılar sebebiyle şuan için yayın yok görünüyor. Bu konuda bir gelişme olur ise sizlere duyuracağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.