enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kıraathane Sohbetleri; İçtiğimiz Çay, Sohbeti Şeker Olsun

Kastamonu Azdavay İlçesinde Kaymakamlık tarafından organize edilen “İçtiğimiz Çay, Sohbeti Şeker Olsun” Projesi start aldı.

Kıraathane Sohbetleri; İçtiğimiz Çay, Sohbeti Şeker Olsun
10 Kasım 2022 10:45
A+
A-

Kastamonu Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz’un öncülüğünde ilçede hayata geçirilen “Kıraathane Sohbetleri; İçtiğimiz Çay, Sohbeti Şeker Olsun Projesi” kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sedat Bahçacıoğlu, İlçe Müftüsü Kazım Atcı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Murat Özdemir, İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Yusuf Bozkurt, ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsa Işık’tan oluşan proje ekibi her hafta Çarşamba günü Azdavaylı vatandaşlarla ilçedeki kıraathanelerde bir araya ge lerek sağlık, eğitim, ekonomi, sosyal, kültürel, tarih ve din gibi konularda vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların bu konularda bilgi edinmelerini sağlamayı hedefleniyor.

Ayrıca vatandaşların kurumlara gelerek dile getiremedikleri sorunları dinleyerek vatandaşların sorunlarına çözüm önerileri sunuyorlar. Vatandaşların sorunlarını dinleyen proje ekibi yapılan sohbetler sonrasında ilgili sorunları Kaymakamlık makamına arz edip çözüm bulmaya çalışıyorlar.

Azdavay Kaymakamlığında. konu ile ilgili yapılan açıklamada; Devletimiz ile vatandaşlarımızın arasında yer mekân farkı gözetmeksizin her yerde halkımızın yanında olduğumuzu hissettirmek amacıyla faaliyete geçirmiş olduğumuz “Kıraathane Sohbetleri; İçtiğimiz çay sohbeti şeker olsun ” projemiz her hafta Çarşamba günleri farklı kıraathanelerde devam edecektir.
Sohbetimizi çaylarının yanında şeker yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekleriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.