enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İphone SIM Kartı Çalışmıyorsa Ne Yapılmalı (Tamirciye Götürmeden Önce Yapılması Gereken Kontroller)

Bir akıllı telefonun varlığının ana nedenlerinden biri, arama yapabilmek ve alabilmek ve böylece diğer insanlarla iletişim halinde kalabilmektir. Bunun için SIM kartın iyi durumda olması önemlidir, ancak bu her zaman olmaz, bu nedenle mobil cihazınızı kullanmakta zorlanabilirsiniz.

İphone SIM Kartı Çalışmıyorsa Ne Yapılmalı (Tamirciye Götürmeden Önce Yapılması Gereken Kontroller)
26 Ağustos 2022 08:45
A+
A-

iPhone söz konusu olduğunda , uygulayabileceğiniz ve böylece bu hatayı çözebileceğiniz bazı püf noktaları vardır. Bu sayede cep telefonunuzu normal şekilde kullanabilecek, arama yapabilecek, mesaj gönderebilecek ve SIM kartın diğer avantajlarına sahip olacaksınız .

Bir arızayı bildirmeden önce deneyebileceğiniz bazı alternatiflerden bahsediyoruz.

iPhone’daki SIM kart sorunlarını bu şekilde çözebilirsiniz

  • İlk önce deneyebileceğiniz seçeneklerden biri, herhangi bir numarayı denemeden önce iPhone SIM kartını çıkarmak ve kondisyonunuzu görmek. Bu, durumunu doğrulamak ve gerekirse bir başkasıyla değiştirmek için gereklidir.
  • İki SIM kartınız olması durumunda, bunlardan birini etkinleştirmeniz gerekir, bu nedenle akıllı telefonunuzdan Ayarlar’a, ardından Hücresel verilere erişmeli ve ardından o anda kullanmak istediğiniz SIM’i seçmelisiniz.
  • Başka bir alternatif, iPhone’u yeniden başlatmak ve. Bazen, mobil cihaz SIM kartı takılmış olmasına rağmen tanımaz, bu nedenle cep telefonunu yeniden başlatmak gerekir.
  • uçak modunu devre dışı bırakmak SIM kart sorunları için pratik bir çözüm olabilir. Bunu uygun bir yerde yaptığınızdan emin olun ve ardından sabit olup olmadığını kontrol etmek için herhangi bir numarayı aramayı deneyin.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.